کاتسو چیست؟

کاتسو یک روش مطمئن و موثر ورزش، توان بخشی و ریکاوری است که در سال 1966 میلادی در ژاپن ابداع شد.

دستگاه دست ها و پا های شما را قابل میکند تا جریان رگ های خونی را تغییر دهند که اثرات فیزیولوژی مثبت بسیاری را به همراه می آورد.

کاتسو توسط سال ها مطالعات بسیار حمایت شده است و بروی میلیون ها کاربر در 32 کشور اثبات  و تست شده است. کاربرد این روش در ورزش، توان بخشی و فعالیت های تندرستی هم در آب و هم بروی خشکی ست.

کاتسو یک کلمه ژاپنی است که شامل دو بخش می باشد: بخش اول KA به معنی “اضافی” و بخش دوم ATSU به معنی فشار است.

خواص کاتسو

 

  • ریکاوری سریع

به عنوان یک ورزش بدون عارضه ، کاتسو توان بخشی موثر را ممکن میسازد و آتروفی ماهیچه را از بین میبرد.

  • عضله بدون چربی

کاتسو باعث ترشح فراوان میشود که به ساختن عضله بدون چربی و استخوان های قوی تر کمک میکند.

  • سلامتی قلبی و عروقی

کاتسو منجر به تولید نیتریک اکسید میشود که باعث قابلیت  ارتجاعی عروقی میشود.

  • ضد-پیری

کاتسو متابولیسم را تقویت می کند و فرایند پیری را  برای افراد در هر سنی به تاخیر می اندازد.

  • افزایش استفامت

کاتسو  سطوح انرژی را افزایش داده  و عمکلرد ورزشی میسازد.

* در سیکل کاتسو رگ بند ها برای 20 ثانیه فشار قرار می دهند که به همراه 5 ثانیه رهایی دنبال میشود. فشار در حین قرایند 3 دقیقه به صورت تدریجی تا یک فشار مطمن و بهینه افزایش می یابد. سیکل کاتسو برای افراد مصدوم و نا متوازن عالی ست و همچنین برای فعالیت های سبک در محل کار و منزل یا در حین مسافرت موثر است.

زمانی که بند های کاتسو به درستی قرار داده می شوند( با موقعیت مناسب و فشار متناسب)، شریان در جریان محدود شده است و جریان خروجی عمیق وریدی بسته شده و فضای مویرگی-وریدی متورم میشود. عضلات در شرایط جریان محدود شده خون منقبض شده از فسفات های درون سلولی دخیره انرژی و اکسیژن با اهنگ سریع تری استفاده می کنند.

محصولات هدر رفته متابولیک انباشته می شوند. هموستاز در عضله فعال گم شده و در نتیجه وقتی بافت بیشتر هایپوکسیک میشود، ذخیره های انرژی تخلیه می شوند و گلیکولیز بی هوازی تلاش میکند که با افزایش سرعت آن که  مقداری ATP تولید میکند، جبران کند ولی همچنین یک اختلال قابل توجه در هموستاز ماهیچه تولید میکند، درنهایت غلضت اسید لاکتیک خون و بینابینی و درون سلولی را افزایش میدهد.

هایپوکسیا،اسیدوز،یون لاکات ، فسفات غیر معدنی، AMP و بسیاری از فاکتور های دیگر نشان داده شده اند که باعث سنتز پروتیین در سلول های ماهیچه میشوند.این تاثیرات کاتسو منجر به تحریک عضله،تاندون و رشد عروقی می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *